Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Іспанці розкрили подробиці оновленого Seat Ateca

Як і очікувалось, рестайлінговий кроссовер на ім҆ я Ateca з҆ явиться вже на прикінці цього року та матиме цілий ряд покращень технічного напрямку, що допоможе йому не втратити позиції на ринку нових автомобілів. Серед помітних змін можна виокремити нові світлодіодні фари, іншу радіаторну решітку та розширення переліку додаткових елементів оздоблення екстер҆ єру. Від попередника залишились назви комплектацій SE, SE Technology, FR та FR Sport та Xperience, де з҆ явились нові опції та функції.

Для рестайлінгового Seat Ateca запропоновано чотири бензинових та два дизельних мотора, які були модернізовані що призвело до покращення показників економії палива та викидів забруднюючих речовин. Базовим агрегатом став бензиновий 3-циліндровий турбодвигун об҆ ємом 1 літр, який розвиває 110 або 115 к.с. Вище розтащувався 4-циліндровий двигун об҆ ємом 1,5 літри на 150 к.с. та 250 Нм крутного моменту. Цей мотор агрегатується з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей або з роботизованим 7-ступеневим автоматом, який поставляється як опція. Модель Ateca Cupra має в розпоряджені 2-літровий агрегат на 296 к.с. та 350 Нм крутного моменту. Цей двигун поставляється лише з автоматом DSG. Також іспанці пропонують альтернативу у вигляді турбодизельних моторів на 2 літра і потужністю 115 або 150 к.с. в залежності від налаштувань. Потужний дизель може агрегатуватись не лише з автоматом а і з повним приводом.

Всередині Seat Ateca має вигляд комфортного та практичного автомобіля. Оновлення матеріалів оздоблення та кольорів суттєво освіжили трохи застарілу архітектуру торпедо. Втім, з комплектації FR Sport стандартна панель приладів змінюється на віртуальний кокпіт з монітором на 10,25 дюйма. Серед опцій цікавим рішенням є адаптивна система круїз-контролю, яка використовує інформацію GPS та дані, зібрані з камери розпізнавання дорожніх знаків.

Ціни на оновлений кроссовер починаються з 26 тисяч євро за базову версію, яка включає такі опції як 8,25 дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, бездротову зарядку для смартфона, круїз-контроль, клімат-контроль та 17-ти дюймові легкоспавні колеса. Модифікація FR стартує з 34 тисяч євро, тому з нею йде більш потужний двигун та цифрова панель приладів, спортивні сидіння з підігрівом та автоматичні фари. Приблизно в таку саму сумму обійдеться модифікація Xperience для якої передбачено 18-дюймові колісні диски та шкіряне оздоблення салону. Найбільш оснащеною версією є Cupra, але її вартість стартує з 45 тисяч євро…

 

 

02.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Іспанці розкрили подробиці оновленого Seat Ateca

Політика конфіденційності